setmanarisoller.catsepBlogs del Setmanari Sóller

Sant Bartomeu, bon moment per obrir la porta

22 agost 2008 – 15:27

Avui comença per a mi una nova experiència a dins aquest món tan apassionant que és el comentar a través d’internet. Podeu estar segurs que mitjançant aquest blog intentaré sempre cercar la major imparcialitat possible. El meu objectiu precisament serà intentar fer veure, ja sigui informant o opinant, la realitat de com jo veig la notícia i notificar-la.

El Solleric Tuni treballa de valent en el pre-temporada amb l’Hercules d’Alacant per fer-se amb un lloc a l’onze titular. De moment al nostre paisà les coses li surten bé, les seves actuacions en els partits preparatoris són bastant bones.

Ja està oberta la campanya de socis del Sóller- Joventut Mariana, s’espera una bona resposta dels aficionats i seguidors en el bàsquet solleric, ja que per primer cop podrem gaudir veient jugadores d’un altíssim nivell. Esperem que el pavelló de Son Angelats estigui llest ben prest.

El C.F.Sóller va fent per part dels tècnics i la plantilla que fant una bona feina en el pre-temporada, quan és traballa bé, els resultats compareixen.

 1. 3 respostes a “Sant Bartomeu, bon moment per obrir la porta”

 2. Enhorabona J.A., segur que tindras èxit amb les teves apreciacions, com sempre has tingut. Un consell, aprofita l’oportunitat per ser una més “leñero”. Tu saps que això m’agrada.

  Per Padel el ag. 26, 2008

 3. Hola Joan….m’en alegro molt de trobar-te a internet….estic segur que aixó serà un exit…un homo de seny com tú…i gran amic…
  una abraçada

  Per jaume el ag. 28, 2008

 4. hola joan A.enhorabona pero estic decord en lode se un poc + leñero

  Per vicenc estarellas el ag. 31, 2008

Perdó, el comentaris per aquesta entrada estan tancats ara mateix.